Európai látnok által követvén

Kiket támad a sátán.

A csalónak kevés ideje van hátra ahhoz, hogy a földön káoszt és pusztulást okozzon, így tevékenységeit mindenhol felerősítette. Ő főleg felszentelt szolgáimat veszi célba Atyám Egyházában, a fiatalokat, a jóképűeket, valamint a nagyon intelligenseket. A megjövendölt próféciák most lesznek kinyilvánítva. Sohasem fogom kinyilvánítani második visszajövetelem dátumát. Édesanyám az Én nevemben tevékenykedik. Isten ajándékait természetesnek tartják. Az intelligencia ajándéka.

A tolerancia lehet a gonosz tökéletes maszkja. Ez mindenki előtt rögtön világossá válik, azok előtt, akik tanításaim által éberek, amikor ezek az emberiség elleni bűncselekmények a szemeitek előtt játszódnak le.

A tolerancia nevében ölik meg az embereket, utasítják el a szabadságukat, és mindenekelőtt veszik el azokat a jogaikat, hogy a morális igazságszolgáltatásért harcolhassanak. Ó, igen, gyermekeim, legyetek ennek tudatában, legyetek éberek és őrizkedjetek, amikor a „tolerancia” szót halljátok, mert ez a sátán kedvenc megtévesztő játéka.
Az emberek nem képesek kiállni a Kereszténységért. Úgy imádkozzatok, mint eddig még sohasem. Szűz Mária: Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik annak bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek. szeretett Atyám legszentebb Teremtményei életét, az anyaméhben levő csecsemők életét, milliószorosan akarják megsemmisíteni az egész világon. Ó, mennyi könnyet ontanak most a Mennyben. Az összes angyal és szent lehajtja fejét szomorúságában. Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre. Egyedül csak Isten Fénye hozhat örök boldogságot. Az Örök Élet legnagyobb titka, hogy az valóban létezik, még akkor is, ha az ember mellette dönt-e vagy sem. Azok a szerencsések, akik elnyerik a legdicsőségesebb üdvösséget, az Örök Élet örömmámorában fognak élni Isten Királyságában. Ők, egységben Isten Akaratával, a dicsőség minden formáját élvezni fogják, és egy tökéletes létet fognak élni, amelynek soha nem lesz vége. Amikor az utolsó lélegzeteteket veszitek a Földön, akkor az egyszerűen azt jelenti, hogy az örökkévalóságba vezető utazásotok következő szakaszába lesztek ragadva. Csak egyetlen járható út van, és ez az, amelyen Hozzám érkeztek.

2018.12.18. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.