Európai látnok által követvén

Isten nem fog megengedni egy olyan tervet, amelyik a világ lakosságának megtizedeléséhez vezetne. A hívőknek nem kell félniük.

Nagy Irgalmasságában az Örök Atyának közbe kell lépnie, hogy megakadályozza őket, mégis megengedi a globális katasztrófákat, amelyek előttünk állnak, még akkor is, ha fáj neki. Hívők, ne aggódjatok sem magatok, sem családtagjaitok miatt. Meg lesztek védve. De kérve kérlek benneteket, imádkozzátok minden időben a Rózsafűzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét, hogy segíthessetek, hogy az említett katasztrófák közül némelyek enyhüljenek, vagy elmaradjanak. A globális katasztrófák következményeként elkezdődik a dramatikus időjárás változás – ami enyhébb formában már el is kezdődött -, ezt a globális felmelegedés eredményének tekintik. Igen, az emberiség valóban utálatos módon ártott a Földnek, de ezeknek a katasztrófáknak nincsen semmi közük a klímaváltozáshoz. Felhívás minden vallás részére, hogy egyesüljenek. János könyvének próféciái most kerülnek a világosságra. Azok a bűnösök, akik visszafordulnak Hozzám, azonnali kegyelemben részesülnek. Miért esnek kétségbe a bánattól és a magánytól, hiszen mindössze annyit kellene tenniük, hogy hívjanak Engem, Jézusukat, hogy megvigasztaljam őket. Mindenkinek vissza kell fordulnia és kérnie kell segítségemet. Én mindenkinek, és minden egyes imára válaszolni fogok. Egyetlen egy kérés sem marad figyelmen kívül hagyva; és imáikra Szent Akaratomnak megfelelően válaszolni fogok.

Amikor visszatérnek Hozzám, oly sokan felejtik el, hogy Én mindig mellettük állok.

A Földön minden lélek értékes számomra.

Bárcsak észrevennék, hogy amikor segítségért fordulnak Hozzám, mily nagy örömet jelent ez Számomra. Isten, az Atya: A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett. Az Ítélet Napján meg fogjátok végre érteni Isten Hatalmát.

2018.12.20. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.