Európai látnok által követvén

Nem tudjátok, hogy még a legsúlyosabb bűn, mint a gyilkosság bűne is megbocsátható? Minden bűnt meg lehet bocsátani és meg is lesz bocsátva, ha a bűnösök őszinte bűnbánatot mutatnak.

Én várok. Nyissátok meg Nekem a szíveteket. Bízzatok Bennem. Talán én vagyok az egyetlen igaz barátotok, akinek mindent elmondhattok; Engem semmi sem tud megbotránkoztatni hogy vigasztalást adjak azoknak a bűnösöknek, akik azt hiszik, hogy nem méltók arra, hogy megálljanak Színem előtt.

Azokhoz a szegény megkínzott lelkekhez szólok most, akik azt gondolják, hogy bűneik annyira visszataszítóak, hogy ezeket már nem lehet megbocsátani. Milyen nagy tévedésben vagytok! A bűn egy való tény, mely az élethez tartozik. Nagyon kevés lélek tud hosszabb ideig a kegyelem állapotában megmaradni, beleértve a kiválasztott lelkeket is.

Sohase tartson titeket vissza bűnötök súlyossága annak őszinte meggyónásától.

Ha féltek Tőlem és továbbra is hátat fordítotok Nekem, akkor még jobban eltávolodtok Tőlem.

Sok gyermekem nem érzi magát méltónak Szeretetemre. Mégis Én mindegyiket szeretem, beleértve a megrögzött bűnösöket is. Magát a bűnt nem tudom elfogadni. Azt sohasem tudnám, de a bűnöst szeretem.

A bűn miatt lettem a világba küldve, mint Megváltó, hogy bűneitek bocsánatot nyerhessenek. Az emberiség iránti Szeretetemet sokan érzik. Sajnálatosan, aki azt nem keresi, nem találja meg. Szavam olyan lesz, mint egy kard, mely keresztülvágja majd a zűrzavart és a hazugságokat. Tanítványaim és Felszentelt Szolgáim prédikálni fognak a Föld mind a négy sarkán. Milliárdok fogják Szavamat követni és sokan olvasni fogják végre a Szent Evangéliumot.

Atyám Könyvébe, a Szent Bibliába ismét bele fognak nézni és Szent Szavamat újra olvasni fogják.

Jelenlegi Üzeneteim, melyeket az Igazság Könyve tartalmaz, táplálékul szolgálnak, s akkor fogják táplálni gyermekeimet, amikor a jövőben törvénytelennek fogják tartani, hogy Isten Szent Szavát olvassák. Ti nem választhatjátok el Egyházamat Igémtől – Testemtől –, mert akkor Az nem létezhet. A sátán nem támadja meg a saját munkáját. Mint, az Emberfia, Én soha nem fogom cserbenhagyni Egyházamat, mert Az áthatolhatatlan az ördög számára. Követőim továbbra is hűségesek lesznek Egyházamhoz, egészen az utolsó napig. Azonban nagy lesz azoknak az embereknek a száma, akik nem fogják megérteni a támadásokat, amelyek Egyházamat belülről fogják érinteni.

2018.12.21. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.