Európai látnok által követvén

Szűz Mária: Rózsafüzérem nemzeteket menthet meg. Mindenfajta Irgalomban fognak részesülni azok, akik nem szeretik Mennyei Atyámat. Imádkozzatok azért, hogy ha ez a megtisztulás közömbösen hagyna benneteket, akkor mások imádkozzanak értetek.

Sohase féljetek Tőlem. Sohase utasítsátok vissza megmentő Kezemet, mert Nélkülem semmit sem értek. Ne várjatok a Szeretetemért való kiáltással addig, amíg már túl késő lesz ahhoz, hogy segítsek rajtatok. Az Igazságot mindnyájan megkaptátok, de közületek sokan megfeledkeztek róla. Untat benneteket. Túl kellemetlen a számotokra. amikor kezdetben feltártam az Igazság Könyvének titkait, akkor azt mondtam nektek, hogy ezt a Könyvet már megjövendölték a próféták – összesen háromszor, ami a Szentháromságot jelképezi. Én nem azért mondom el ezeket a dolgokat, hogy félelmet keltsek bennetek. Azért beszélek ezekről a tényekről, hogy teljesen megbízzatok Bennem. Üdvösség Anyja: Isten Akarata leküzdhetetlen. Hálát kell adnotok tehát a Legmagasságosabb Istennek az Életért, amelyet egyetlen Fia, Jézus Krisztus által adott az emberiségnek. Ha nem lett volna Fiam születése és az Ő Keresztre feszítése, nem jött volna létre az Új Szövetség sem, hogy dicsőséges életet hozzon nektek, mely rátok vár, ha úgy döntötök, hogy elfogadjátok azt.

Ezek azok az idők, amelyben az új világra, az új Mennyországra és az új Földre kell felkészülnötök. Ne vesztegessétek az időt azzal, hogy vitatkoztok azon, amit a Fiam most nektek mond. Ehelyett tanuljátok meg jó szívvel elfogadni az Igazságot. Én, a ti szeretett Édesanyátok, Fiam felé foglak vezetni titeket, és imáitok minden téren meg fognak erősíteni benneteket, hogy méltók legyetek Krisztus Ígéreteire.

2018.12.29. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.