Európai látnok által követvén

Én, Jézus Krisztus, újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat, de ez a jelenlegi Földön nem fog, és nem is történhet meg.

Szűz Mária: mindig a szívedre hallgass. Amint követőim hite egyre erősödik, úgy növekednek az őket ért támadások is. Szavamat vezető szolgáim a legnagyobb csendben dolgozzák fel. Üdvösség Anyja: Egy új, kegyetlen világháború lesz bejelentve. Tudnod kell, hogy jelenleg nagy szomorúság van a Mennyben, és hogy ezt a rossz hírt nehéz szívvel hozom nektek. Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát. Hamarosan sok önjelölt teológus meg fogja kérdőjelezni Valós Identitásomat és a Legszentebb Szentháromság Létezését. Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát és Második Eljövetelem részleteit. Ő el fogja bűvölni a világot. Aztán azt fogja állítani, hogy ő nem más, mint Én, Jézus Krisztus. Sokan hinni fognak neki, mert nem úgy értették meg az Igét, ahogyan azt a Szent Bibliában rögzítették.

Én, Jézus Krisztus, újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat, de ez a jelenlegi Földön nem fog, és nem is történhet meg.

2019.09.06. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.