Európai látnok által követvén

Szűz Mária: „Én ugyanazt a szenvedést éltem át”. A Nagyfigyelmeztetés meg fogja tisztítani Isten gyermekeit a Második Eljövetelemre való felkészülésben. A földrengések, viharok, áradások és az évszakra nem jellemző időjárás összekapcsolódnak, hogy a méregtől megtisztítsák a Földet. A szárazföld, a tenger és a levegő, szintén meg lesz tisztítva, hogy készenlétben álljon az Új Paradicsomra, amikor az Ég és a Föld eggyé olvad. Sokan közületek tanult teológusok, akik – amennyire csak tudják – betartják az Általam meghatározott Törvényeket.

Akkor ti azt is tudjátok, hogy a Szeretet, amit Isten minden gyermeke számára tartogat, felülmúl minden teológiai gondolkodást.

Ugyanez vonatkozik az egyszerű lélekre is, aki Irántam, szeretett Jézusa iránt igaz szeretetet érez, anélkül, hogy elemezné, miért. Üdvösség Anyja: Fiam megadta nekem azt a hatalmat, hogy eltiporjam a kígyó fejét. Kötelességgel tartozom Istennek, és hűséggel szeretett Fiamnak, Jézus Krisztusnak, Aki oly nagyon szeret benneteket. Nincs semmi, amit meg ne tennék Fiamért és nincs semmi, amit Ő meg ne tenne azért, hogy megszabadítson benneteket a fájdalomtól és a szenvedéstől.

2019.12.08. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.