Európai látnok által követvén

A legnagyobb Irgalom, amit a Nagyfigyelmeztetéskor fogok megmutatni, az lesz, hogy meg fogjátok ismerni azt a megoldást, ami egy új béke korszakához vezethetne.

A Nagyfigyelmeztetés alatt az Én gyermekeim, látni fogják Arcomat. Nagy Irgalmasságom csodálatos üzenetet hoz gyermekeimnek az egész világon, mert amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, akkor esélyt kaptok arra, hogy jóra változtassátok életeteket. Amikor Létezésem igazsága megnyilvánul, akkor nagymértékű megtérések fognak bekövetkezni.

Akkor és csakis akkor, amikor már a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezett, lesz lehetséges a nagy büntetést elviselni, ami be fog következni, ha a bűnösök nem tömegesen bánják meg bűneiket. Ha nem így fog történni, akkor Apám keze mindenhol le fog azokra sújtani, akik nem akarják meghallani az igazságot, vagy azokra, akik elhanyagolják szeretetüket Irántam és testvéreik iránt. Az Örök Atya egy olyan nagy büntetést fog a világra szabadítani, amilyet még Noé ideje óta senki sem látott. Azok a követőim, akik talán azt mondják, hogy Jézus nem beszélhet ilyen módon, feltehetik a következő kérdést: ha Jézus irgalmassággal van tele, akkor miért hagyná jóvá Ő, vagy az Isteni Atya, hogy sátán hadserege tovább terrorizálják gyermekeimet? Isten, gyermekei iránti szeretetből hagyja jóvá ezt a nagy büntetést. Úgy fogadjátok el ezt a figyelmeztetést, mint ami tiszta szeretetből fakad. Azoknak, akik hatalmon vannak, a következőket mondom: utasítsátok vissza a hazugságokat, aminek hűséget esküdtetek, vagy el kell szenvednetek a következményeket.

A legnagyobb Irgalom, amit a Nagyfigyelmeztetéskor fogok megmutatni, az lesz, hogy meg fogjátok ismerni azt a megoldást, ami egy új béke korszakához vezethetne. Ha ezt elfogadjátok, akkor a büntetés elmarad. Ha visszautasítjátok, akkor csak egyedül az Én követőim menekülhetnek meg. A többieknek közületek már túl késő lesz. Szűz Mária: Én a Fiammal együtt olyan kegyelmeket adhatok nektek, és a védelem gyűrűjét, amelyen egyetlen bukott angyal sem képes áthatolni. Azok, akik másoknak szenvedést okoznak, keresztre feszítik Fiamat.

Amikor ők szörnyű dolgokat követnek el, melyek nehézségeket, fájdalmat és halált okoznak Isten gyermekeinek, akkor ők újra előidézik Fiam kínszenvedését.

Azok, akik a csaló ösvényét követik, minden másodpercben kísértve vannak a bukott angyalok által, akiket a Sátán vezet.

Ezt közülük sokan nem tudják, ezért imádkoznotok kell értük.

Sokan közülük nincsenek tudatában annak, hogy felhasználja a sátán őket, hogy az emberi faj megsemmisítését véghezvigye.

Hamarosan a sátán félre fogja dobni őket, amikor már nem szolgálják további céljait.

Fiam várni fog, hogy Szent Karjaiban üdvözölhesse az ilyen bűnösöket, mert Ő ennyire Irgalmas. A Sátán kihasználja a félelmet és táplálja azt. Nézzetek szembe az Igazsággal, és használjátok az imát a gonosz tervek enyhítésére, melyek már folyamatban vannak azon gonosz csoportok által, akik el akarják pusztítani az emberiséget.

Érezzétek Fiam szeretetét azáltal, hogy megnyitjátok a szíveteket. Adjátok át Nekem, az Üdvösség Anyjának gondjaitokat, és Én Szent Fiamnak adom majd át azokat.

2020.06.20. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.