Európai látnok által követvén

Tipikus hiba, amikor csak az anyagi javak megléte után közeledtek Hozzám… Ha ti mindent saját magatoktól próbáltok elérni, és ha továbbra is ragaszkodtok a gazdagsághoz, akkor élvezhetitek mindezek előnyeit, de csalódni fogtok. Én nem az az Emberfia vagyok, ahogyan azt az emberek elvárnák, hogy legyek. Nem vagyok konvencionális. Lesznek majd olyan idők, szeretett követőim, amikor mások, akik azt akarják, hogy Küldetésemet feladjátok, hazugságokat fognak az elmétekbe ültetni. Sok Követőm, akik magukra vették a keresztet, hogy kövessenek Engem ebben a Küldetésben a lelkek megmentése érdekében, nem tudtak folytatni küzdelmes útjaikat.

Egyesek hagyták, hogy mások a kétségek magvait ültessék elméjükbe.

Mások elhitték azokat a hazugságokat, melyeket azért mondtak nekik, hogy ezt ez utolsó küldetésemet a Földön, a lelkek felkészítésére Második Eljövetelem alkalmából, megtagadják.

Csak azoknak, akik egyszerűen szeretnek Engem, akik mély hűséggel vannak Irántam, és akik megértették a szenvedés szerepét a lelkek megmentésében, volt elegendő kitartásuk a folytatáshoz. Sok szegény lélek azt hiszi, hogy nagy hatalmat, nagy dicsőséget és elismerést kap a világban, ha válaszol a hívásomra. Ez nem így van. Második Eljövetelemkor minden életben maradt embert a Földön a szerint fogok megítélni, amit addig az időpontig tettek Isten Dicsőségére. Ó, mennyire fogtok a földi kényelem után vágyakozni, annak ellenére, hogy ott a bűnös élvezetekre és a hatalom utáni gonosz törekvésekre vesztegettétek az időt, és ahol másokat elnyomtatok. A Föld egy rég elveszett paradicsomnak fog tűnni, amikor a sötétség mélységében Segítségemért fogtok ordítani. Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat eme különleges imáját mindazok felajánlására, akik közel állnak hozzátok, hogy Drága Véremmel beboríthassam őket. Üdvösség Anyja: Imádkozzatok Fiam Irgalmáért, hogy így minden szenvedést enyhíteni lehessen

2020.09.18. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.