Európai látnok által követvén

Nem számít, hogy milyen vallásúak vagytok, mert csak egyetlen egy Isten van. Az Új Korszak Második Eljövetelem által lesz kihirdetve. Az idő rövid. Ott senki sem fog gyászolni egy családtagot sem, aki a Pokol tüzére kárhozik. Én tudatában vagyok annak, hogy néhány Felszentelt Szolgám megpróbálja ezt tenni.

Egyesek ezt kötelességük hibás értelmezése miatt teszik, de ők tévednek. A „Védettség Kegyelme” a Pokol ellen, Atyám ajándéka. Üdvösség Anyja: ki fognak gúnyolni benneteket, amiért nem ismeritek el a Katolicizmus új értelmezését. Azok közületek, akiknek azért kell szenvedni, mert Jézus Krisztusról, az emberiség Megváltójáról kell tanúságot tennetek, külön erőt fognak kapni ebben az időben, amikor arra kértek Engem, hogy segítsek nektek. Hamarosan a legnagyobb igazságtalanságot lehet majd látni Fiam Egyházában, ahol az egyszerű híveket és a felszentelt szolgákat egyaránt engedetlenséggel fogják vádolni Jézus Krisztus Tanításait illetően.

Egy eskü letételére fognak kérni benneteket – melyet a Hiszekegyhez hasonlóan kell majd elmondani -, hogy kifejezzétek Isten imádásának megváltoztatott formája iránti hűségeteket. Ezen eskütétel által – mely a Legszentebb Bibliában nincs elismerve – nagy veszélynek teszitek ki a lelketeket. A Liturgiát meg fogják változtatni és új kiegészítéseket fognak bejelenteni, miközben más részeket, amelyeket oly sok éven át imádkoztak, többé már nem fogják használni. Ezt a gonosz tervet meg fogják indokolni, mivel a Fiamra jellemző összes tulajdonságra hivatkoznak, és kijelentik, hogy ezek az okai az ilyen változásoknak. Ne féljetek ezektől az eseményektől, mert gyorsan el fognak múlni.

2020.09.11. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.