Európai látnok által követvén

Sokan bűnhődésként fogják a tisztítótűz kínjait elszenvedni. Sokan a tisztítótűz kínjait fogják elszenvedni, de számukra ez lesz örök üdvösségük egyetlen útja. Sokkal jobb még itt a földön megérteni, hogy milyen is ez, mint a halál után megtapasztalni. Mikor ezek a lelkek elszenvedik majd ezt a bűnhődést, meg fognak tisztulni és alkalmasak lesznek arra, hogy a földi Új Paradicsomba beléphessenek. Erre csak a tiszta lelkek lesznek képesek. Sürgetnem kell benneteket, hogy fogadjátok el ezt az ajándékot, és nézzetek szembe ezzel az elme, a test és a lélek erejével. De ezt olyannak kell megismernetek és felismernetek, mint amilyen az valójában, mert ez az örök élethez vezető út. Ez egy lehetőség Isteni Irgalmasságom megértésére.

Itt az ideje, hogy máris felkészítsétek lelketeket. Ha még a Nagyfigyelmeztetés előtt megbocsátást kerestek bűneitekre, akkor másokért is imádkoznotok kell. Nekik szükségük lesz arra, hogy erősek legyenek. Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni.

Atyám leleplezi majd a sátán követőit, akik bemocskolják templomait. Néhány tervüket egy európai országban Atyám megállította, az önmagukat felajánló lelkek imái miatt. Hamarosan sokan elkezdik használni tudományos ismereteiket, hogy kiértékeljék a Legszentebb Evangéliumokat. Szavaimat, melyeket a Szent Evangélium tartalmaz, különböző módon fogják értelmezni. Azt fogják mondani, hogy Szavam valami újat jelent, mely sokkal helytállóbb lesz a mai világban. Megpróbálnak példákat adni nektek arra vonatkozólag, hogy Én hogyan tanítanálak benneteket, ha ebben az időben a Földön járnék. Vége lesz Isten egyszerű, mindenki számára adatott Igéjének. Azok, akik intelligensek, jól informáltak, és akik büszkék az embernek a tudomány világában tett előrehaladására, elkezdenek majd sértő nyilatkozatokat tenni. Ennek a Küldetésnek köszönhetően, ötmilliárd lelket fogok megmenteni. De előbb Isten büntetésének lesztek tanúi, amint az már előre meg volt jövendölve, mely egy fontos része az ember végső megtisztulásának.

2020.11.09. - Szerző: | Üzenet | | Még nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.